Dordtse Koppen en volgende “kroegmeet” in Café De Tijd

Dinsdagavond 29 november om 18.00 uur was Gertjan Kleinpaste in het programma Dordtse Koppen van RTV Dordrecht om te vertellen wat de Piratenpartij is, waar we voor staan en waarom wij meedoen bij de Tweede Kamer-verkiezingen (maart 2017) en een jaar later bij de gemeenteraadsverkiezingen in Dordrecht. Via bijgaande link kunt u die uitzending bekijken.

http://dordtsekoppen.nl/gemist/?v=Q-6hCT7C_j0#content

Op dinsdagavond 20 december zit de Piratenpartij Dordrecht weer in Café De Tijd (Voorstraat). Daar nemen wij alle tijd voor u als u vragen heeft over onze partij of als u mee wilt denken en mee wilt doen.

Wilt u meer weten over de partij, kijk dan ook eens op de website www.piratenpartij.nl

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.